שמן אתרי גרניום

שמן אתרי גרניום בורבון Pelargonium graveolens

הגרניום נחשב לצמח נשי
שמן גרניום שמן שיש לו שימושים רבים לקוסמטיקה הוא מהווה שמן טיפולי למניעת קמטים,פצעים.נעים ומצויין לאיזון גוף ונפש
מאזן הורמונים,מעודד, מרגיע ומקל על מתחים. שעולים יבשים ונבחנים.
נחשב לשמן אנטי דכאוני. מטפל באקנה.
כל האמור לעיל מתאים לארומותרפיה ולטיפול חיצוני בלבד!
אין להשתמש בו ישירות על העור
אין להשתמש בזמן ההריון וטיפולים הורמונלים.
כמות 10מ"ל

 45.00

Product total
Options total
Grand total
Product total
Options total
Grand total

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.

מוצרים נוספים שיעניינו אותך